crrystynna
4920 poze   43164 vizite

Inima nu respecta reguli

Özlem Yılmaz (Eda) - 17 Iulie 1986 (25 ani), rac, Istanbul
Serhan Yavaş (Harun) - 27 Aprilie 1972 (40 ani), taur, Istanbul
Sinem Oztufan (Melda) - 22 Aprilie 1980 (32 ani), taur, Karsiyaka, Izmir
Nihat Altınkaya (Aras) - 28 Septembrie 1979 (32 ani), balanta, debut: 2006, sotie: Irem Altınkaya, o fetita (Melek)
Mert Yavuzcan (Batu) - 4 Aprilie 1979 (33 ani), berbec, Germania
Sema Mumcu (Ece) - 23 Noiembrie 1980 (32 ani), sagetator, 1.77m
Gözde Mukavelat (Nisa) - 12 Ianuarie 1985 (27 ani), capricorn, Izmir
Anıl Çelik (Kerem) - 1 Ianuarie 1988 (24 ani), capricorn, Ankara

Harun Arslanli (Serhan Yavas) este un bărbat chipeş şi bogat, fiul proprietarului firmei de transport Arslanli care se îndrăgosteşte de Melda (Sinem Oztufan), o fată frumoasă cu idealuri înalte, care îşi doreşte nespus de mult să îşi construiască o carieră de succes prin propriile sale forţe.
Harun este al doilea om ca importanţă în firma Arslanli, după tatăl său, Feyyaz Arslanli. Majoritatea timpului său liber şi-l petrece alături de prietenul din copilărie, Batu. Are o relaţie intimă dar în acelaşi timp destul de ponderată cu Melda, una din cele mai de succes angajate ale firmei. Tatăl lui Harun este cel mai mare admirator al ei şi are foarte multă încredere în ea pentru că îşi face treaba la firmă cu conştiinciozitate şi profesionalism. Harun o cere în căsătorie pe Melda şi aşteaptă cu nerăbdare răspunsul pozitiv al acesteia. Melda este o tipă raţională, devotată carierei. Ea trăieşte alături de familia sa, tatăl Cemil, mama şi sora ei mai mică Eda. Fire conservatoare, Melda nu spune prea multe familiei ei despre relaţia cu Harun şi nici despre cererea în căsătorie a acestuia, până când nu va lua singură o decizie. Eda (Ozlem Yilmaz), sora ei mai mică, este studentă şi în timpul liber frecventează cursurile de dansuri tradiţionale, împreună cu prietena ei cea mai bună, Seval. Spre deosebire de Melda, ea este o fire jovială, pasională, caldă şi sentimentală, şi crede foarte mult că într-o zi, îi va ieşi în cale marea dragoste, că “prinţul pe cal alb” va apărea în viaţa ei. Deşi Eda se bucură de iubirea lui Tolga, un prieten din grupul de dansuri tradiţionale, ea nu simte că acesta este iubirea vieţii ei.

Acţiunea serialului capătă culoare şi intensitate maximă, când, printr-o coincidenţă ciudată, o persoană necunoscută intră în viaţa lui Harun, cu puţin timp înainte ca acesta să se căsătorească. Eda este cea mai minunată persoană pe care a întâlnit-o vreodată, însă el nu ştie că este sora Meldei, femeia căreia îi ceruse mâna. Harun şi Eda trăiesc un weekend de poveste, de dragoste nebună, intensă şi pasională şi aşa încep o relaţie de iubire. Chiar dacă dragostea pentru Eda îi domină inima, Haldun va încerca să şteargă cu buretele acea noapte, fiind logodit cu Melda. Haldun este măcinat de mustrări şi resentimente că şi-a înşelat logidnica însă sentimentele pun stăpânire pe el iar inima lui refuză să respecte regulile morale ale raţiunii. Viaţa Edei este dată peste cap şi va trebui să înfrunte multe obstacole, să facă multe sacrificii pentru dragostea ei.
“Inima nu respectă reguli” dovedeşte că odată ce dragostea îşi face loc în inimile a doi oameni, aceştia devin “jumătăţi” iar regulile sau tradiţiile devin greu de suportat si de respectat.
Inima nu respecta reguli
Inima nu respecta reguli
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11


Comentarii album • 2
crrystynna 8 august 2012  
Episoade: 90
Raportează
crrystynna 8 august 2012  
Unutulmaz (2009)
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.